I can't send pms!

Do you have problems with the forum itself? Please post here!
Sunnysider
Posts: 145
Joined: Fri Jan 18, 2013 11:36 pm
Location: Australia

I can't send pms!

Postby Sunnysider » Tue Jan 22, 2013 11:08 pm

I've been trying to send a reply to a pm I received and I keep getting the message: "This message was flagged as spam and has been denied". I have no idea what I could have done for my message to be considered spam and I can't find any info about it on the forums. I'd greatly appreciate some help, please. Thanks a lot. :)

Edit: On another note, I'm also not able to use the support form. After I click on my flag the only game listed is My Free Farm so I can't proceed with submitting a problem. I considered just clicking on the US flag instead, but decided the problem isn't that urgent so I just posted here instead. The flag in question is the Australian one.
My big, messy zoo. Always under construction: XD

http://www.myfreezoo.com/nickpage/index/user/11372820

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: I can't send pms!

Postby pearlbay » Wed Jan 23, 2013 5:08 am

Hi Sunnysider,

I assume you tried sending this forum problem in as support-request, so you can give us the content? This would be best, too, as we can investigate better that way.

The reason you don't see any other game but My Free Farm is that there is only one "Australian" game server, which is the one for My Free Farm. You'll find My Free Zoo on the US-support-tool right here:

http://support.upjers.com/neo/index.php?step=1&country=us

Please give us the content of the PM you were trying to send, and we'll look into this. Our forum security software is a little picky sometimes, and it might just have been a minor detail that has set it off.

Thanks a lot in advance!

Best regards,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

NovemberStorm
Posts: 109
Joined: Sun Jul 22, 2012 7:39 pm
Location: US

Re: I can't send pms!

Postby NovemberStorm » Wed Jan 23, 2013 5:19 am

I've had multiple people tell me their mails get labeled spam when they try to mail me. I even tried friending one to see if that helped her get through. It didn't.
If you wish to visit my zoo click HERE
It's on its way to being in my planned final layout. Need another expansion or two before I can finalize it.

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: I can't send pms!

Postby pearlbay » Thu Jan 24, 2013 4:39 am

Hi there,

we've dabbled a bit with the anti-spam-settings, and hopefully it should now be easier to send PMs, without the forum being any more prone to spam-attacks than before. Please let me know if you (or your friends) keep having problems regardless! :)

Best regards,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

Sunnysider
Posts: 145
Joined: Fri Jan 18, 2013 11:36 pm
Location: Australia

Re: I can't send pms!

Postby Sunnysider » Thu Jan 24, 2013 5:41 am

Yep, that seems to have fixed it. Thanks a lot! :D
My big, messy zoo. Always under construction: XD

http://www.myfreezoo.com/nickpage/index/user/11372820

User avatar
pearlbay
Posts: 4564
Joined: Wed Jul 28, 2010 6:51 am
Contact:

Re: I can't send pms!

Postby pearlbay » Fri Jan 25, 2013 3:58 am

Awesome, thank you very much for the positive feedback, Sunnysider! :D

Cheers,

pearlbay
In case of urgent problems or questions, please use our support form!

User avatar
bumblezoo
Posts: 35
Joined: Fri Dec 07, 2012 4:35 pm

Re: I can't send pms!

Postby bumblezoo » Wed Aug 07, 2013 2:48 pm

I am having the same problem, yet support tells me that I have not made enough forum posts that the pm system does not recognize me as spam! This was never an issue before when I used pm for communication.
Any help is appreciated. Thanks :)

User avatar
bumblezoo
Posts: 35
Joined: Fri Dec 07, 2012 4:35 pm

Re: I can't send pms!

Postby bumblezoo » Fri Aug 30, 2013 7:39 pm

Thanks to support this is now resolved. Much appreciated :P


Return to “Forum Problems”